Skip to main content

Η Σκιάθος συνδέεται αεροπορικά με το Λιντζ της Αυστρίας

Από 25 Μαΐου του 2024

Στον Πολυχώρο Ursulinenhof Linz στο κέντρο της πόλης Λιντζ της Αυστρίας την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου έγινε η επίσημη ανακοίνωση της σύνδεσης του αεροδρομίου Λίντζ με αυτό της Σκιάθου παρουσία του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Αλέξανδρου Ευσταθίου & Ceo της Dolphins of Greece σε μια εκδήλωση που έγινε με την Υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου.

Σε μια αίθουσα γεμάτη από επιχειρηματίες του Τουρισμού και Δημοσιογράφους η Σκιάθος παρουσιάστηκε ως προορισμός από την κα Andrea Springer, ενώ χαιρετισμούς εκτός του κ. Ευσταθίου απηύθυναν, ο κ. Norbert Draskovits CEO του Lintz Airport, ο κ. Ιωάννης Ραφαλιάς Διευθυντής Marketing και Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ Αυστρίας και ο κ. Antonio Cuomo Head of Sales της Avantiair της αεροπορικής εταιρείας που θα συνδέει τις δύο περιοχές από 25/05/2024 μέχρι και 27/09/2024 με ναυλωτή την εταιρία Springer Reisen.

Image

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης υπήρξε δείπνο από τους διοργανωτές με τα παραπάνω στελέχη και τον κ. Ευσταθίου όπου επισφραγίστηκε η τολμηρή αυτή προσπάθεια με τη νέα πτήση αφού η Σκιάθος αποτελεί σχετικά άγνωστος προορισμός για τους κατοίκους της περιοχής του Lintz.