Skip to main content

Τίποτα δεν έχει κριθεί, οι εκλογές δείχνουν διλήμματα και κινδύνους

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο κάνει λόγο για «κομματίδια» που καταρράκωσαν κάθε έννοια δημοκρατίας και διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή

Την προσπάθεια μικρών κομμάτων που εκπροσωπούν συμφέροντα να μπουν στη Βουλή μετά τις εκλογές της 21η Μαΐου επισημαίνει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης σε δήλωσή του.

Όπως λέει χαρακτηριστικά «η Νέα Δημοκρατία είναι η επιλογή των Ελλήνων με την καταγραφή της 21ης Μαΐου. Με δεδομένη τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, "κέντρα" και "συμφέροντα" επιχειρούν να διευκολύνουν την είσοδο πολλών κομμάτων στην βουλή, με σκοπό να απομειώσουν τη δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Κομματίδια, που καταρράκωσαν κάθε έννοια δημοκρατίας με τις αλλαγές στη σειρά των υποψηφίων, που οι πολίτες ανέδειξαν σε εκλογές, διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή.

Ο κ. Κιλτίδης κάνει λόγο για «ομάδες που καπηλεύονται ιερές έννοιες, έθνους, πατρίδος και ορθοδοξίας», που όπως σημειώνει «θα επιφέρουν καίρια χτυπήματα στη συνοχή των πολιτών και ανείπωτα δεινά στο μέλλον, αν επιτύχουν τον σκοπό τους. Κατά το δόγμα της σχετικότητας και του κανόνα της σύγκρισης η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που μπορεί να οδηγήσει την χώρα Σταθερά και Τολμηρά Μπροστά».

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο Κιλκίς δεν αφήνει εκτός κάδρου τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο τονίζει ότι «με την ανεθνική στάση του με την ατίμωση της Μακεδονίας μας και την άναρχη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού δημιούργησε στον νομό μας την ντροπή της Ειδομένης. Σήμερα ξεδιάντροπα ομιλούν για ανάταξη των πραγμάτων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, που επί τεσσεράμισι χρόνια εγκατέλειψαν και κανένα άλλο έργο υποδομών δεν έγινε στο Νομό. Γι’ αυτό εδώ στον νομό μας, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δηλώνουμε, ότι δεν έχουμε ανάγκη από "Σωτήρες", νεοπατριώτες και νεοορθόδοξους. Είμαστε με ακέραια την εθνική μας συνείδηση, πατριώτες και με χριστιανική πίστη στις ψυχές μας, ως παρακαταθήκη των προγόνων μας. Θέλουμε ισχυρή και αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία και πανίσχυρη όπως παλαιά την παρουσία της στο Κιλκίς».

Καταλήγοντας ο κ. Κιλτίδης αναφέρει πως «με το θάρρος της ανεπανάληπτης σχέση μας, σας ζητώ να κλείσετε τα αυτιά σας στις παραπλανητικές και ανεύθυνες προσεγγίσεις. Τίποτα δεν έχει κριθεί! Αποφασίστε την Κυριακή για το καλό του Νομού και της Πατρίδος. Η Νέα Δημοκρατία με ισχυρή παρουσία στον νομό μας, είναι η ελπίδα για την ανασυγκρότηση και αναγέννησή του».