Skip to main content

Μακελειό στη Λούτσα: Συνεργάτες Τούρκου αρχιμαφιόζου οι έξι νεκροί

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για επεισόδιο διαμάχης τουρκικών συμμοριών που εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών

«Συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρς Μπογιούν» χαρακτηρίζει η τουρκική εφημερίδα Milliyet τα 6 θύματα του μακελειού στη Λούτσα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ενώ η έρευνα συνεχίζεται και εικάζεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, οι ταυτότητες των 6 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους αποκαλύφθηκαν».

Κομμάτι «πολέμου» μεταξύ συμμοριών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο MEGA, η αστυνομία πιστεύει ότι η χθεσινή εντάσσεται στο πλαίσιο διαμάχης μεταξύ δύο τουρκικών συμμοριών για ναρκωτικά. Οι μέχρι στιγμής έρευνες συνδέουν το μακελειό με μια δολοφονία που συνέβη στη Γαλλία, ηγετικού στελέχους της αντίπαλης συμμορίας.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, δράστες ήταν ορισμένα από τα πρόσωπα που δολοφονήθηκαν χθες στη Λούτσα.

Οι πληροφορίες της Ελληνικής Αστυνομίας συγκλίνουν με εκείνες των τουρκικών ΜΜΕ πως πρόκειται για μέλη της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου. Φαίνεται πως ο Μπαρίς Μπογιούν είχε δώσει εντολή για να σκοτωθεί αρχηγός της Μαφίας της Κωνσταντινούπολης, ένας Μαυροβούνιος.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τα θύματα και έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν κλεμμένο και οι πινακίδες κυκλοφορίας συμβαδίζουν με τον αριθμό πλαισίου του οχήματος.

Σύμφωνα με το kathimerini.gr, το όχημα δεν ανήκει σε κάποιον από τους έξι, αλλά σε έναν υπήκοο Γερμανίας και αυτό είχε μπει στη χώρα στη διάρκεια του καλοκαιριού από το μεθοριακό σταθμό Ευζώνων.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της «Κ» από αστυνομικές πηγές, ο ένας εκ των έξι νεκρών (όλοι Τούρκοι, κάποιοι εκ των οποίων με «διπλά» τουρκικά και γαλλικά διαβατήρια) είχε πρόσφατα συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ πλέον στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ.