Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσίασε το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown

Η καθιερωμένη γιορτή του αθλήματος κατέρριψε φέτος όλα τα ρεκόρ, αριθμώντας 480 αθλήτριες κάθε ηλικιακής κατηγορίας από οκτώ χώρες της Ευρώπης και της Ασίας

Με υπέροχο θέαμα και με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλες τις συμμετέχουσες αποστολές ολοκληρώθηκε το 5ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Royal Crown, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στο «PAOK Sports Arena» και ανέδειξε τη μοναδική ομορφιά της ρυθμικής γυμναστικής, αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ιδανική οικοδέσποινα μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Η καθιερωμένη γιορτή του αθλήματος κατέρριψε φέτος όλα τα ρεκόρ, αριθμώντας 480 αθλήτριες κάθε ηλικιακής κατηγορίας από οκτώ χώρες της Ευρώπης και της Ασίας (Ισραήλ, Κιργιστάν, Λίβανος, Μάλτα, Βουλγαρία, Κύπρος, Γεωργία, καθώς και από 45 σωματεία από όλη την Ελλάδα).

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Α.Ο. Αρίων Πανοράματος με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνολικά, το 5ο Royal Crown προσέλκυσε περισσότερους από 700 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των προπονητριών και των υπόλοιπων συνοδών των αποστολών.

«Το Royal Crown απέδειξε ξανά ότι είναι κάτι μεγαλύτερο από ένα επιτυχημένο αθλητικό γεγονός. Είναι μία διοργάνωση χαράς, είναι ο αγαπημένος προορισμός όλων των ομάδων της ρυθμικής γυμναστικής. Φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μένουν οι συμμετέχουσες αποστολές με τις καλύτερες εντυπώσεις και να περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθούν. Όλες οι αθλήτριες, είτε παίρνουν μετάλλιο είτε όχι, νιώθουν νικήτριες και φεύγουν ενθουσιασμένες από τη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η σπουδαία ανταμοιβή μας, που μας δίνει δύναμη για να γινόμαστε καλύτεροι κάθε χρόνο!», υπογράμμισε η Έλενα Καϊτεζίδου, Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου Αρίωνα Πανοράματος και πρώην πρωταθλήτρια της Εθνικής γυναικών της ρυθμικής γυμναστικής.