Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συνέχεια εργασιών ασφαλτόστρωσης Παρασκευή και Σάββατο στην οδό Τσιμισκή

Η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στο κέντρο της πόλης

Συνεχίζονται αύριο και μεθαύριο, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας θα εκτελεστούν κατά τις ώρες 21:00 έως 06:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

(Α) Την Παρασκευή (01/09/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο δεξιές λωρίδες του οδοστρώματος κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κομνηνών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

-  Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων).

(Β) Το Σάββατο (02/09/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων) της οδού Τσιμισκή, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κομνηνών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

- Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Τσιμισκή θα διεξάγεται κανονικά από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (ως προς την κίνηση των οχημάτων).

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με  Κομνηνών και Τσιμισκή με Βενιζέλου θα διεξάγεται κανονικά καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.