Skip to main content

Αχίλλειον για βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Εργαζόμενος, όχι ιδιοκτήτης ο εμπλεκόμενος

«Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπεί η συνεργασία μας», τονίζει η καφετέρια.

Θέση για το περιστατικό βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης πήρε μέσω social media η καφετέρια «Αχίλλειον», καθώς ένα εκ των ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση καταγγέλθηκε ως συνιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Καταιγισμός καταγγελιών στα social media μετά την υπόθεση βιασμού 24χρονης

Ωστόσο, η επιχείρηση υποστηρίζει ότι το εν λόγω άτομο δεν είναι ιδιοκτήτης αλλά εργαζόμενος και η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. «Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό και με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει διακοπεί η συνεργασία μας», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Καταληκτικά εκφράζει «τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για τέτοιου είδους περιστατικά και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, άτομα του αναρχικού χώρου έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία του καταστήματος για το περιστατικό βιασμού.