Skip to main content

Αδιανόητο περιστατικό στα σύνορα: 33χρονος Τούρκος παρέσυρε ηθελημένα 57χρονο Έλληνα με το ΙΧ του

Μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό στους Κήπους, ο Τούρκος παρέσυρε με το ΙΧ του τον Έλληνα, ο οποίος είχε εξέλθει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου.

Συγκεκριμένα, 33χρονος Τούρκος οδηγός αυτοκινήτου μετέβη στα σύνορα προκειμένου να επιστρέψει στην Τουρκία. Όμως, κατά την αναμονή του για έλεγχο, διαπληκτίστηκε με 57χρονο ημεδαπό - οδηγό έτερου αυτοκινήτου. Κατά τη διάρκεια της έντασης ο 33χρονος παρέσυρε με το όχημά του τον 57χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε εξέλθει από το αυτοκίνητό του, προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Το αυτοκίνητο του Τούρκου κατασχέθηκε ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης, ενώ θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.