Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020
x

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗΝ… ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ!

Ο 40χρονος δικυκλιστής δέχθηκε επίθεση από ολόκληρο κοπάδι με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και να υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη.

Επίθεση από αγριογούρουνα δέχτηκε 40χρονος δικυκλιστής την ώρα που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του μεγάλου κυβισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον επαρχιακό δρόμο Διμηνίου – Σέσκλου, στη Μαγνησία.

Πιο αναλυτικά, ο άτυχος άνδρας αναχώρησε πριν τις 07:00 από το Σέσκλο, όπου και διαμένει με την οικογένειά του, για να μεταβεί στην εργασία του.

Όπως κάθε πρωί έτσι και την περασμένη Τρίτη ακολούθησε το καθιερωμένο δρομολόγιο, από τον παλιό δρόμο Σέσκλου – Διμηνίου, τον οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής γιατί είναι ο συντομότερος για τον Βόλο.

Ξαφνικά, μπροστά του, στη μέση του δρόμου, πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι με περισσότερα από 15 αγριογούρουνα με άγριες διαθέσεις.

Όσο και αν προσπάθησε να τα αποφύγει, ο 40χρονος οδηγός της μηχανής δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος, τραυματισμένος σοβαρά.

Στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρειαστεί επέμβαση.

Στο δημοτικό διαμέρισμα Σέσκλου, μετά το συμβάν, οι κάτοικοι βρίσκονται κυριολεκτικά στο πόδι.

Όπως τόνισε στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ο Μιχάλης Στύλλας, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σέσκλου, δεν είναι το πρώτο ατύχημα που σημειώνεται με αγριογούρουνα.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με Ι.Χ., των οποίων οι οδηγοί για να αποφύγουν τα αγριογούρουνα αναγκάστηκαν να βγουν εκτός δρόμου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο ζημιές στα οχήματα.

«Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου»

«Η κατάσταση πλέον με τα αγριογούρουνα στην περιοχή είναι εκτός ελέγχου. Μέχρι πρότινος μιλούσαμε μόνο για τροχαία με υλικές ζημιές. Πλέον μιλάμε για συμβάν, που έστειλε στο νοσοκομείο έναν άνθρωπο», πρόσθεσε έντονα προβληματισμένος ο κ. Στύλλας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ