Skip to main content

Αχτσιόγλου: Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται στην ΕΟ Αθηνών Κορίνθου - Δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση

«Καμία προετοιμασία, κανένας συντονισμός και τελικά χιλιάδες πολίτες υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία»

Χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς σε βυτιοφόρο. Ζουν μια ακραία κατάσταση και για ώρες, από τις 12 το μεσημέρι που προκλήθηκε η πυρκαγιά, δεν υπήρχε καμία ανακοίνωση, τονίζει η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Έφη Αχτσιόγλου.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοια ταλαιπωρία επί κυβέρνησης Μητσοτάκ είτε αφορά κακοκαιρία είτε απλά ένα αναπάντεχο γεγονός. Καμία προετοιμασία, κανένας συντονισμός και τελικά χιλιάδες πολίτες υφίστανται απίστευτη ταλαιπωρία», τονίζει η κ. Αχτσιόγλου.

«Οι ώρες της αναμονής για τους οδηγούς και τις οικογένειές τους είναι πλέον πολλές και θα γίνουν ακόμα περισσότερες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετάγγισης του φορτίου που περιείχε το βυτιοφόρο. Η πολιτεία οφείλει να παρέχει συχνές ενημερώσεις για την εξέλιξη της μετάγγισης, πρόσβαση σε νερό και τρόφιμα, καθώς και άμεση ιατρική περίθαλψη σε άτομα ευπαθών ομάδων που έχουν εγκλωβιστεί», καταλήγει.