Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ

Ο πρόεδρος του ΟΣΕ γνωστοποίησε στον δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης την πρόθεση του υπουργείου να αντικαταστήσει την παλαιά μεταλλική πεζογέφυρα.

Tην απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή αλλά και της ΟΣΕ Α.Ε. για την αντικατάσταση της παλαιάς μεταλλικής πεζογέφυρας στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης με νέα σύγχρονη μεταλλική πεζογέφυρα η οποία θα διαθέτει ασανσέρ και πρόσβαση για τα ΑΜΕΑ γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος στον δήμαρχο, Λάζαρο Κυρίζογλου.

Το θέμα έθεσε ο κ. Κυρίζογλου κατά τη διάρκεια συνάντησης των δύο ανδρών, σήμερα Πέμπτη, για την παλαιά (άνω των 70 ετών) μεταλλική πεζογέφυρα που βρίσκεται πάνω από τις γραμμές του ΟΣΕ στο ύψος της οδού Καλλιθέας και συνδέει τους Αμπελόκηπους με την οδό Μοναστηρίου και αντιστρόφως.

Μετά την ανακοίνωση του προέδρου του ΟΣΕ, ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατανόηση και την αποδοχή «αυτού του χρόνιου αιτήματος τόσο από την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και από την διοίκηση της ΟΣΕ ΑΕ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ