Skip to main content

Αμπελόκηποι: Επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά το «Σινεμά κάτω από τα αστέρια»

Από τις 3 Ιουλίου έως τη 1 Αυγούστου μεγάλοι και μικροί υποδέχονται τον ποιοτικό κινηματογράφο στον ειδικά διαμορφωμένο και φέτος χώρο δίπλα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου

Το «Σινεμά κάτω από τα αστέρια» επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά στο πρώην Στρατόπεδο «Μέγας Αλέξανδρος» στους Αμπελόκηπους. Από τις 3 Ιουλίου έως τη 1 Αυγούστου μεγάλοι και μικροί υποδέχονται τον ποιοτικό κινηματογράφο στον ειδικά διαμορφωμένο και φέτος χώρο δίπλα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου.

Ταινίες όπως η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία «Top Gun Maveric», ο «Όττο» με τον ανεπανάληπτο Τομ Χανκς και το σαγηνευτικό «Άμστερνταμ», θα ζωντανεύσουν στην οθόνη και θα γεμίσουν και τα φετινά καλοκαιρινά βράδια. Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 9μ.μ.

Το «Σινεμά κάτω από τα αστέρια» ξεκινά τη Δευτέρα και την Τρίτη 3 και 4 Ιουλίου με την ταινία «Άμστερνταμ» ένα φιλμ εποχής που θα σας καθηλώσει με τις ερμηνείες των Christian Bale, Margot Robbie και John David Washington.

Για τους μικρούς φίλους, ο δήμος συστήνει ξανά τον κινηματογραφικό μικρό Νικόλα με την ταινία «Ο μικρός Νικόλας και το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» στις 12 και 27 Ιουλίου στο πάρκο Γεννηματά και στο ΚΑΠΗ Μενεμένης αντίστοιχα. Είσοδος, όπως πάντα, δωρεάν.

Φωτογραφία αρχείου