Skip to main content

Αναγνωστόπουλος: Προτάσεις από εταιρείες παραγωγής για να κάνουν ταινία τη ζωή του

Αναγνωστόπουλος: Βροχή από προτάσεις να κάνουν ταινία με τη ζωή του -Και από το Netflix

Εταιρείες παραγωγής θέλουν να γυρίσουν ταινία για τη ζωή του δήλωσε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς έχει ήδη δεχτεί προτάσεις για να γυριστεί είτε ταινία είτε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

«Όχι μία και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά, πρέπει να είναι με τη συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Παράλληλα, ο κ. Παπαϊωαννίδης ρωτήθηκε εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μιλήσει δημόσια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς. «Όταν νιώσει την ανάγκη να μιλήσει θα το κάνει», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο δικηγόρος εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση του Εφετείου να συνεχίσει τη δίκη, παρότι ο πιλότος έχει δηλώσει παραίτηση, ενώ διευκρίνισε ότι παραμένει πληρεξούσιος δικηγόρος του για όλες τις υποθέσεις του.