Skip to main content

Αναζητούνται οι δύο δράστες των πυροβολισμών-Σε φύλλα αγώνων της ΠΑΕ Άρης ο ένας

Οι δύο δράστες, ηλικίας 29 και 26 ετών, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές και αναζητούνται. Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο.

Οπαδοί του Άρη φέρεται να είναι οι δύο δράστες του αιματηρού επεισοδίου με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή, στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ένας εξ αυτών, ο συνεργός και όχι αυτός που τράβηξε το πιστόλι, έχει δηλωθεί σε φύλλα αγώνων της ΠΑΕ Άρης και έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Οι δύο δράστες, ηλικίας 29 και 26 ετών, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές και αναζητούνται. Στο επεισόδιο ο ένας από τους δύο δράστες φορούσε διακριτικά της ομάδας του Άρη.

Διαβάστε: Ταυτοποιήθηκαν δύο νεαροί ως δράστες του επεισοδίου στην Καραμανλή

Το οπαδικό επεισόδιο έλαβε χώρα χθες το απόγευμα σε έναν κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο δράστες πλησίασαν με το αυτοκίνητό τους τέσσερα άτομα, οι οποίοι φέρονται να είναι συνδεσμίτες του ΠΑΟΚ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, πλησίασαν τα τέσσερα άτομα (τρεις άντρες και μια γυναίκα) και τους ρώτησαν «εάν ακόμα ασχολούνται με τα οπαδικά». Όταν ένας εξ αυτών απάντησε «ναι», ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση και στη συνέχεια ο ένας δράστης έβγαλε το όπλο από το μπουφάν του και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους. 

Από τα πυρά του τραυματίστηκαν οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο ένας στον μηρό και ο άλλος στη γάμπα. Οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή με το όχημά τους ενώ οι τραυματίες πήγαν σε ιδιωτική κλινική.

Οι δύο δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές μεταξύ άλλων για παράβαση του ποινικού κώδικα και συγκεκριμένα για «ανθρωποκτονία με δόλο, τελούμενη σε απόπειρα και κατά συναυτουργία».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και το Τμήμα Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.