Skip to main content

Ανοιχτό debate μεταξύ υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης στις 12/5

Στόχος είναι να μετατοπιστεί η συζήτηση γύρω από θέματα που απασχολούν νέους της πόλης και ννα δοθεί οι ευκαιρία στους πολίτες να κάνουν ερωτήσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης οργανώνει στις 12 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, ανοικτό διάλογο μεταξύ υποψηφίων Δημάρχων.

Στόχος είναι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση αφενός να μετατοπιστεί η συζήτηση γύρω από θέματα που απασχολούν τους νέους της πόλης αφετέρου να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες να υποβάλουν ερωτήσεις και προβληματισμούς αναφορικά με εκείνα τα ζητήματα που τους απασχολούν και θα επηρεάσουν καθοριστικά την ψήφο τους.

«Το συγκεκριμένο debate θεωρούμε ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία, ώστε οι υποψήφιοι που θα παρευρεθούν να μπορέσουν να αναπτύξουν μια καλύτερη επαφή με νέους της πόλης και να τους πείσουν να μην διαλέξουν την αποχή σε αυτές τις εκλογές, πράγμα που αποτελεί ζητούμενο για το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.