Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019
x

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ REGUS ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Regus απευθύνεται σε κάθε ελεύθερο επαγγελµατία ή εταιρεία ανεξαρτήτως μεγέθους που αναζητά στέγαση σ’ ένα επιχειρηµατικό κέντρο.

Τα πρώτα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη στη συμβολή των οδών Καρόλου Ντηλ και Βασιλέως Ηρακλείου ανοίγει στις αρχές Ιουλίου, όπως είχε αποκαλύψει ρεπορτάζ της Voria τον περασμένο Μάρτιο η Regus.

Η Regus, μια εταιρεία με παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο εγκαθίσταται όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε έναν χώρο 1,934 τετραγωνικών μέτρων που εκτείνεται σε 5 ορόφους. Θα δημιουργηθούν 66 γραφεία, δύο αίθουσες συνεδριάσεων και 211 μεμονωμένες θέσεις εργασίας για όλους όσους επιθυμούν να γλιτώσουν τα πάγια έξοδα γραφείου, να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους γρήγορα και εύκολα, για όσους χρειάζονται ένα ευέλικτο συμβόλαιο για την έδρα τους αλλά και για εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην πόλη και αναζητούν χώρο εργασίας.

Όπως επισημαίνει η Regus, τα γραφεία και οι συνεργατικοί χώροι της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται στην οδό Καρόλου Ντήλ, πολύ κοντά στο λιμάνι και απέναντι από την πλατεία Άθωνος, με εύκολη πρόσβαση στην στάση λεωφορείου και στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. «Κεντρικά κτήρια όπως το Μουσεία Μακεδονικού Αγώνα και το Εβραϊκό Μουσείο της Θεσσαλονίκης απέχουν μόνο λίγα βήματα», σημειώνεται.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση των γραφείων μας στην Θεσσαλονίκη, μια πόλη με έντονη επιχειρηματικότητα και σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε ότι τα γραφεία μας θα βοηθήσουν πολύ όσους αναζητούν έναν μοντέρνο και εύκολα προσβάσιμο χώρο εργασίας στην καρδιά της πόλης, ο οποίος παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους μας», δήλωσε σχετικά η Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια της Regus για την Ελλάδα.

Η Regus απευθύνεται σε κάθε ελεύθερο επαγγελµατία ή εταιρεία ανεξαρτήτως μεγέθους που αναζητά στέγαση σ’ ένα επιχειρηµατικό κέντρο µε μοντέρνο εξοπλισµό,  υπερσύγχρονες υποδομές, γρήγορο internet, γραµµατειακή- τηλεφωνική υποστήριξη και εργονομικά σχεδιασμένο περιβάλλον που θα ενισχύει την αποδοτικότητα των εργαζοµένων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ