Skip to main content

Aντίδραση Λαϊκής Συσπείρωσης για τα αμερικανικά στρατεύματα στο λιμάνι

«Βάζουν σε κίνδυνο τη «καθημερινότητα» της πόλης, για την οποία «κόπτονται», κάνοντας το λιμάνι βάση δολοφόνων», αναφέρουν σε ανακοίνωση.

Την έντονη αντίθεσή τους εξέφρασαν με κοινή τους δήλωση στα στελέχη του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υπ. δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Σωτήρης Αβραμόπουλος υπ. περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, στην παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την 4η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία μάχης των ΗΠΑ που χρησιμοποιεί το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την αναχώρηση της μετά την ολοκλήρωση ασκήσεων στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.

«Βάζουν σε κίνδυνο τη «καθημερινότητα» της πόλης, για την οποία «κόπτονται», κάνοντας το λιμάνι βάση δολοφόνων, στο στόχαστρο των παγκόσμιων αντιπάλων τους. Ο πρέσβης Πάϊατ, οργανωτής του πραξικοπήματος στην Ουκρανία, ξεσαλώνει: «Υπάρχει ρώσικη ανάμιξη στις Ελληνικές εκλογές». Δηλαδή ψηφίστε ότι σας πούμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

«Η μάχη του ’99 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης ενάντια στους νατοϊκούς δολοφόνους της Γιουγκοσλαβίας, συνεχίζεται. Το ’99, στείλαμε τους Νατοϊκούς δολοφόνους της Γιουγκοσλαβίας από το λιμάνι να ψάχνονται στη λαχαναγορά. Τώρα να τους στείλουμε ακόμα παραπέρα. Η Θεσσαλονίκη, η Κεντρική Μακεδονία, η Ελλάδα είναι για το λαό της, δεν είναι για τα μούτρα τους», καταλήγουν.