Skip to main content

Aπαγόρευση κυκλοφορίας αύριο στο Σέιχ Σου λόγω κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς

Η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 10:00 και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου αποφάσισε για αύριο, Κυριακή 20 Αυγούστου, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 10:00 και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς. 

Ειδικότερα, στην απόφαση αναφέρεται:

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους στο τμήμα του Περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης (Σέιχ-Σου) που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης Πανοράματος-Χορτιάτη,

    • στη δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου)

    • στο Δασόκτημα Πανοράματος (από ΧΔΑ Πλατανάκια μέχρι το Σκοπευτήριο)

    • στη δασική περιοχή Θέρμης και συγκεκριμένα πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση στους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των Αρχών, να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης και να είναι σε επαγρύπνηση.