Skip to main content

Απιστία ερωτική ή συζυγική: Ποιος είναι ο ρόλος των ντετέκτιβ;

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος εξηγούν πώς οι επαγγελματικές ντετέκτιβ μπορούν να διαλευκάνουν τέτοιες περιπτώσεις.

Στην πορεία των χρόνων, κοινωνικά στεγανά που παλαιότερα θεωρούνταν δεδομένα, έχουν πάψει πια να έχουν την ίδια δύναμη στο κοινωνικό γίγνεσθαι.  Η χειραφέτηση των γυναικών και η είσοδος στον χώρο της εργασίας ακόμη και σε επαγγέλματα που μέχρι πρότινος χαρακτηρίζονταν αντρικά, αποτελούν έναν ακόμη τρόπο αμφισβήτησης της ως πριν λίγα χρόνια, εσωστρέφειας της γυναικείας φύσης.

Οι επιταγές της σύγχρονης εποχής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό πλαίσιο έχουν υποχρεώσει σε πολλές περιπτώσεις την γυναίκα να εργάζεται ανελλιπώς, πλην μερικών περιπτώσεων κατά τις οποίες η γυναίκα εργάζεται μόνο και μόνο επειδή το θέλει.

Σημεία των καιρών, όπως η ανεργία, ή στον αντίποδα, το πολύωρο εργασιακό καθεστώς που έχουν επιβάλλει εργοδότες πολυεθνικών εταιριών και όχι μόνο, συχνά οδηγούν τους ανθρώπους σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Η προσωπικότητα και η αυτοπεποίθηση του ατόμου συχνά μέσα από αυτή την καθημερινότητα διαταράσσονται και δίνουν τη θέση τους στην κρίση της εμπιστοσύνης, στην ελλιπή αυτοπεποίθηση, και τελικά στην καχυποψία.

Συχνά τα άτομα κατακλύζονται από φόβους και αμφιβολίες για τον σύντροφό τους. Για πολλούς ανθρώπους, στην εποχή της τεχνολογίας που διανύουμε, ακόμη και η ανταλλαγή μηνυμάτων με υπονοούμενο περιεχόμενο, μπορεί να θεωρηθεί απιστία και λόγος για να οδηγηθεί ένα ζευγάρι σε διαζύγιο.

Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις όπου η βοήθεια των ιδιωτικών ερευνητών φάνηκε χρήσιμη για τον αποκλεισμό μιας ενδεχόμενης απιστίας, υποθέσεις με αίσιο για τους εμπλεκομένους τέλος.

Οι σχέσεις των ατόμων χάνουν το κύρος και η εξαπάτηση πλέον αποτελεί συχνό φαινόμενο τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Σε αυτό το σημείο, οι ιδιωτικοί ερευνητές καλούνται να κάνουν τη δουλειά τους, να εξακριβώσουν με βάση τα στοιχεία ακόμη και σε υποθέσεις προσωπικής φύσης πότε και αν υπάρχει εξαπάτηση.

Υποθέσεις απιστίας: πότε να εμπλακεί ένας επαγγελματίας ντετέκτιβ

Οι ιδιωτικοί ερευνητές βασιζόμενοι σε εμπειρία, σε τεχνογνωσία και σε επαγγελματισμό σας υπόσχονται να διαλευκάνουν περιπτώσεις που αφορούν ερωτική ή συζυγική απάτη ατόμων που είναι σε καθεστώς γάμου ή συμφώνου συμβίωσης.

Περιστατικά που φτάνουν στα χέρια των ιδιωτικών ερευνητών και αφορούν σε απιστία σε προσωπικό επίπεδο, χρίζουν δικαστικής υποστήριξης σε περιπτώσεις που το ζευγάρι οδηγηθεί μετά από βεβαιωμένη απιστία σε δικαστική διαμάχη. Τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία, κατόπιν στοιχειοθετημένης έρευνας, που παρέχει η δράση των ιδιωτικών ερευνητών μπορούν να ανατρέψουν δικαστικές αποφάσεις υπέρ των εντολέων μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές κατά τις οποίες  οι ιδιωτικοί ερευνητές έχουν κληθεί να πραγματοποιήσουν έρευνα για την συλλογή στοιχείων, την απόδειξη και την πιστοποίηση της πατρότητας τέκνων που έχουν έρθει στη ζωή μετά την πραγματοποίηση του γάμου μέσω DNA εξετάσεων, σε περιπτώσεις που αυτό είναι αμφισβητούμενο. Δεδομένα αυτού του τύπου έχουν ανατρέψει επανειλημμένα δικαστικές αποφάσεις και έχουν φέρει άρδην αλλαγές σε υποθέσεις ερωτικής απιστίας που οδηγούν σε διάλυση συμβολαίων γάμου.

Οι κρατικά πιστοποιημένοι ιδιωτικοί ερευνητές, είναι σε θέση να διαλευκάνουν υποθέσεις ερωτικής απιστίας με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, χάρη στην άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία που τους διακρίνει. Η φύση του επαγγέλματος του ιδιωτικού ερευνητή απαιτεί λεπτούς και ειδικούς χειρισμούς για την επίλυση  ιδιωτικών υποθέσεων, όπως η ερωτική απιστία.

Οι υποψίες για τυχόν απιστία του συντρόφου σας μπορεί να σας φέρουν έως και σε απόγνωση. Στη σύγχρονη κοινωνία οι σχέσεις δοκιμάζονται συνεχώς και τα φαινόμενα συζυγικής ή απιστίας εντός σχέσης είναι πολύ συχνά. Τα αίτια είναι πολλά: η ύπαρξη πειρασμών, η επιθυμία για αλλαγή, να ζήσει κανείς κάτι διαφορετικό εκτός καθημερινότητας ακόμα και στο συναίσθημα, να αποδείξει κανείς στον εαυτό του πως συνεχίζει να είναι πραγματικά ελεύθερος, να βρει τον πραγματικό έρωτα σε τρίτο πρόσωπο κ.ά. Δείγματα υπάρχουν πολλά, συνήθως όμως είτε δεν επιθυμούμε να δώσουμε την ανάλογη βαρύτητα είτε μας διαφεύγουν. Όπως και να έχει, η απιστία είναι μία οδυνηρή εμπειρία.

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη λεπτότητα και τον χειρισμό που απαιτούν οι υποθέσεις απιστίας, οι ιδιωτικοί ερευνητές μας λειτουργούν με διακριτικότητα και μεριμνούν για την περισυλλογή των απαραίτητων πληροφοριών και απτών αποδείξεων αναφορικά με την ύπαρξη απιστίας ή όχι. Στόχος μας είναι να εξαλειφθεί κάθε υποψία σας. Σε κάθε περίπτωση, ο ντετέκτιβ λειτουργεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, διαμορφώνοντας το ανάλογο σχέδιο δράσης. Κάθε υπόθεση είναι μοναδική και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή με το γραφείο μας προκειμένου να ρίξουμε φως σε οτιδήποτε σας προβληματίζει για τα ευαίσθητα αυτά θέματα των προσωπικών και οικογενειακών σας σχέσεων.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Παπαδόπουλος, αποτελούνται από έμπειρους και ικανούς ντετέκτιβ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Οι εξειδικευμένοι ερευνητές μας είναι δίπλα σας σε κάθε υπόθεση, δεσμευόμενοι να σας βοηθήσουν να βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε.