Skip to main content

Το αντίο των Οικολόγων Πράσινων στη Δήμητρα Γωγάκου

Η Δήμητρα Γωγάκου ήταν η πρώτη εκλεγμένη με σταυρό από τους Οικολόγους Πράσινους της Θεσσαλονίκης στην τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση

Τα συλληπητήριά τους για το θάνατο της Δήμητρας Γωγάκου έστειλαν οι Οικολόγοι Πράσινοι με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο πρώην μέλος τους.

«Η Δήμητρα μας αποχαιρέτησε χθες, αφήνοντας την ανεξίτηλη σφραγίδα της σε όλους εμάς που τη γνωρίσαμε ως άνθρωπο αλλά και ως έντονα πολιτικοποιημένη προσωπικότητα. Θα μας λείψει η αρχιτεκτονική της ματιά στα πράγματα, η ψυχραιμία και η ευστροφία με τις οποίες αντιμετώπιζε τις εξελίξεις, προσωπικές και πολιτικές, η ευγένεια και η αξιοπρέπεια του χαρακτήρα της. Η Δήμητρα ήταν Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, αλλά και μέλος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ με μια μοναδική προσωπικότητα και ήθος που όλοι, μα όλοι τιμούσαν και σέβονταν», αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Η Δήμητρα Γωγάκου ήταν  η πρώτη εκλεγμένη με σταυρό από τους Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ της Θεσσαλονίκης στην τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Κλείνουν λέγοντας πως «για μας του "παλιούς" της οικολογίας, η Δήμητρα ήταν εντυπωσιακή με την ταχύτητα που εντάχθηκε στο κίνημα. Ήμασταν τυχεροί που ήταν μαζί μας. Η έλλειψη της καταλυτικής παρουσίας της είναι πλέον εμφανής και η απουσία της δημιουργεί ένα τεράστιο κενό που δύσκολα ξεπερνιέται»