Skip to main content

Απόδραση στην Πτολεμαΐδα: Σε αυτά τα πέντε spots θα απολαύσεις εκπληκτικό φαγητό

Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων στην Πτολεμαΐδα που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο

Οι μικρές αποδράσεις είναι αυτές που γεμίζουν τις μπαταρίες μας και χαρίζουν στο μυαλό μας διαφορετικές εικόνες. Ένα mini roadtrip σε μία κοντινή πόλη ή χωριό είναι ικανό να αλλάξει όλη τη διάθεσή μας, ενώ έτσι έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις συνήθειες και τις ομορφιές των γύρω περιοχών.

Αν μας ρωτάτε, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μυηθούμε στα μυστικά ενός τόπου από το να αφεθούμε στις… γεύσεις του. Κάθε περιοχή φημίζεται για τα signature πιάτα της, αυτά που κάνουν μία επίσκεψη να ξεχωρίζει και τη χρωματίζουν με νοστιμιές και αρώματα.

Στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχουν πολλές πόλεις που αξίζει να επισκεφτεί κανείς για το φαγητό τους και μία από αυτές είναι η Πτολεμαΐδα!

Αν δεν το γνωρίζατε λοιπόν, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε πως σε αυτήν την πόλη θα γευτείτε πεντανόστιμο κρέας, ίσως από τα καλύτερα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Οι εκπλήξεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ, καθώς στον γαστρονομικό της χάρτη θα βρείτε φανταστικές επιλογές για κάθε είδους κουζίνα, που βασίζονται στα ποιοτικά υλικά και τα έξυπνα γευστικά παντρέματα.

Η Vwoman.gr εντόπισε πέντε σημεία με υπέροχο brunch, ιταλική κουζίνα, streetfood αλλά και παραδοσιακές γεύσεις στην Πτολεμαΐδα ώστε να ξέρετε από τώρα πού θα είναι η επόμενη βόλτα σας!

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.