Skip to main content

Πτολεμαΐδα: «Την ίδια ώρα που μου είπαν ότι το παιδί μου κατέληξε έμαθα ότι πέθανε και ο άνδρας μου»

Τι λέει η 42χρονη που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε τόσο το 7,5 μηνών βρέφος της όσο και τον σύζυγό της, στο ΑΧΕΠΑ και στο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας καθώς μία 42χρονη γυναίκα έχασε το 7,5 μηνών βρέφος της, αλλά και τον σύζυγό της, την ίδια ημέρα.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Γυναίκα από την Πτολεμαΐδα έχασε την ίδια μέρα τον σύζυγό της και το 7,5 μηνών βρέφος τους

O διοικητής της 4ης υγειονομικής περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης μίλησε για το περιστατικό στο Mega χαρακτηρίζοντάς το τραγικό και σχετικά με το βρέφος περιέγραψε ότι οι συγγενείς το έφεραν στο ΑΧΕΠΑ περίπου στις δώδεκα η ώρα το βράδυ της Παρασκευής με αναφερόμενα προβλήματα αναπνευστικής δυσχέρειας ωρών.

«Πέσανε πάνω στο μωρό όλοι οι γιατροί. Έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά δυστυχώς το μωρό κατέληξε περίπου στις 3 η ώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου» σύμφωνα με τον διοικητή.

«Το τραγικό στην ιστορία είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε και ο πατέρας του μωρού ο οποίος νοσηλευόταν στο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να περιγράψουμε αυτά τα γεγονότα» επεσήμανε ο διοικητής.

«Δεν μπορώ» είπε συντετριμμένη μιλώντας στο Mega η 42χρονη.

Σχετικά με τον θάνατο του μωρού της και αν είχε κάποια συμπτώματα, τόνισε ότι: «Είχε μια δύσπνοια που με ανησύχησε και το πήγα στο ΑΧΕΠΑ». Οι γιατροί τής είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, όπως περιγράφει.

«Την ίδια ώρα έφυγε ο άντρας μου. Ήταν καρκινοπαθής και το μάθαμε προχθές. Καλπάζουσα μορφή. Την ίδια ώρα που βγήκε η γιατρός και μου είπε "το παιδί σου κατέληξε", χτυπούσε το κινητό μου για να μου πουν ότι κι ο άντρας μου κατέληξε. Αυτό ζω» σημείωσε η γυναίκα.