Skip to main content

Αποκάλυψη για Joker: Ανταγωνίστρια εταιρεία έκανε την καταγγελία

Εταιρεία διανομής ταινιών φέρεται να έκανε την καταγγελία για την παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες όπου παίζεται η ταινία «Joker».

«Η καταγγελία για την παρουσία ανηλίκων σε αίθουσες όπου παιζόταν το Joker έγινε από άνθρωπο εταιρείας διανομής ταινιών απευθείας στην υπάλληλο της γνωμοδοτικής επιτροπής που ειδοποίησε την αστυνομία».

Σύμφωνα με το ethnos.gr, την παραπάνω αποκάλυψη έκανε, πριν απο λίγα λεπτά, ο γενικός διευθυντής σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠΠΟΑ κ. Μάριος Κωστάκης κατά την διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμου κ. Λίνα Μενδώνη εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της με τους χειρισμούς που έγιναν στις κινηματογραφικές αίθουσες όπου παιζόταν η ταινία «Joker»  η οποία παραδέχτηκε ωστόσο πως το όλο θέμα αναδείχτηκε από δύο γυναίκες υπαλλήλους του υπουργείου.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τον χειρισμό της υπόθεσης. Με ενοχλεί η εικόνα να δημιουργούνται προβλήματα από δυνάμεις ασφαλείας σε παιδιά και τις οικογένειές τους» τόνισε η κυρία Μενδώνη συμπληρώνοντας πως ενημερώθηκε για την υπόθεση αργά το βράδυ της Κυριακής και αμέσως επικοινώνησε με τον διευθυντή και τον γενικό γραμματέα σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠΠΟΑ οι οποίοι της απάντησαν οτι δεν γνώριζαν το παραμικρό.