Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ, συνεργεία των οποίων εργάζονται από νωρίς το πρωί για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης

Στο σύνολό της έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στα νησιά των βορείων Σποράδων μετά τη διακοπή που σημειώθηκε το πρωί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή σύμφωνα με πηγές του ΑΔΜΗΕ.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ, συνεργεία των οποίων εργάζονται από νωρίς το πρωί για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης στο Σύστημα Μεταφοράς.

Υπενθιμίζεται ότι χωρίς ρεύμα είχαν μείνει από τις 7.15 το πρωί η Σκιάθος, η Σκόπελος και η Αλόννησος εξαιτίας βλάβης στον νέο υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στην Εύβοια, απ' όπου ηλεκτροδοτούνται όλα τα νησιά των Σποράδων.

Η διακοπή έχει προκαλέσει γενικό black out στα νησιά που αυτή την περίοδο βρίσκονται στην κορύφωση του τουριστικού ρεύματος και είναι γεμάτα από χιλιάδες ξένους τουρίστες, αλλά ευτυχώς η διακοπή έχει σημειωθεί πρωινές ώρες και προς το παρόν δεν επηρεάζει σε μέγιστο βαθμό τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα νησιά.

Το πρόβλημα που παρουσίασε ο νέος υποσταθμός στην Εύβοια, ίσως να οφείλεται και στη σφοδρή βροχόπτωση που επικρατεί από το πρωί στα νησιά και στη Βόρεια Εύβοια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ