Skip to main content

Αποστάσεις Μαγκριώτη από Ανδρουλάκη για την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης

Η ανάρτηση του τρίτου σε σταυρούς υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την επιλογή Ανδρουλάκη που άφησε εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη

Με μια ανάρτηση στο Facebook ο τρίτος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Α΄ Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός, Γιάννης Μαγκριώτης, εκφράζει, εμμέσως πλην σαφώς, την αντίθεσή του στην επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα στην πόλη, αφήνοντας εκτός τον Χάρη Καστανίδη.

Διαβάστε σχετικάΠυρά Καστανίδη σε Ανδρουλάκη για την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης: «Την ανανέωση την επιβάλεις έγκαιρα χωρίς διαβουλεύσεις άγνωστων παρασκηνίων»

«Η βουλευτική έδρα των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων είναι σωστό να παίρνουν την έδρα της Περιφέρειας στην οποία εκλέγονταν βουλευτές, πριν γίνουν αρχηγοί. 
Σε κάθε περίπτωση είναι σωστό να δηλώνουν την σειρά των Περιφερειών, από τις οποίες θα πάρουν την έδρα, για να το γνωρίζουν οι εκλογείς των Περιφερειών», έγραψε ο κ. Μαγκριώτης συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων από χρήστες του διαδικτύου. 

Σημειώνεται ότι μετά την επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης, μένει χωρίς εκπροσώπηση τοπικού βουλευτή όλος ο νομός, καθώς το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχασε την έδρα στη Β΄ Θεσσαλονίκης, όπου ήρθε πρώτος σε σταυρούς ο Θανάσης Γλαβίνας.