Skip to main content

Αποστολάκης: Καλό θα είναι να δεχθούν ότι ο Κασσελάκης είναι ο αρχηγός - Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι

«Πρέπει να δεχθεί όλο το σύστημα πως υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα, τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα σειρά», είπε ο πρώην υπουργός του κόμματος

Η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις, δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα, διαμήνυσε στο πρώτο μήνυμά του ο πρώην υπουργός του κόμματος, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Υπογράμμισε, μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», πως μετά την αναμέτρηση καλό θα είναι να δεχθούν όλοι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος. «Εάν δεν γίνει, το εγχείρημα δεν θα πετύχει», πρόσθεσε και τόνισε πως «είναι αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές». «Η κοινωνία δεν του είπε να ξανακάνει τα ίδια», σημείωσε.

Επανέλαβε ότι πρέπει να δεχθεί όλο το σύστημα πως υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα, τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα σειρά.

Παράλληλα, αναγνώρισε πως δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός ότι κάποιος μέσα σε 20 ημέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. «Αν δεν το κάνουν υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι», προειδοποίησε.

«Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση», υπογράμμισε.