Skip to main content

Άρης για συμφωνία ΠΑΟΚ - ΕΡΤ: Θα πάρουμε και εμείς ό,τι δικαιούμαστε

«Ο Άρης είναι παρών στις εξελίξεις, θα πάρει αυτό που δικαιούται», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων».

Θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων και την ΕΡΤ πήρε ο Άρης.

Κύκλοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ διαβεβαιώνουν πως παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και ξεκαθαρίζουν πως ο σύλλογος θα πάρει αυτό που δικαιούται.

Υπενθυμίζεται πως ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια με την δημόσια τηλεόραση για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα, οι δύο πρώτοι με συμβόλαιο ύψους 7,5 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο και αντίστοιχα οι Κρητικοί για συμβόλαιο 2,5 εκατ. ευρώ.

Πιο αναλυτικά, από την Αλκμήνης αναφέρουν τα παρακάτω:

«Βρισκόμαστε σε περίοδο έντονων ζυμώσεων και διεργασιών. Κατανοούμε τη δυσφορία και την ανησυχία του κόσμου μας με όσα ακούει και διαβάζει, αλλά να είναι όλοι βέβαιοι ότι ο Άρης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και συμμετέχει σε αυτές όταν χρειάζεται.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αδικηθεί όταν έρθει η ώρα των οριστικών αποφάσεων γιατί είναι παρών στις εξελίξεις. Θα πάρει αυτό που δικαιούται. Είναι βέβαιο».