Σάββατο 15 Μαΐου 2021
x

ΑΣ ΑΡΗΣ: AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ»

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης υπενθυμίζει ότι «απαγορεύεται αυστηρά η στάθμεση καντινών σε ακτίνα 500 μέτρων» από το γήπεδο.

Nέο κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ώστε να στηρίξει τα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφορικά και με την απογευματινή ρεβάνς κυπέλλου εναντίον της Ξάνθης απηύθυνε ο ΑΣ Άρης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ, εν όψει και του σημερινού (Τρίτη 14/1, 19:30) αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου μας με την Ξάνθη, υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας μας να συνεχίσουν να στηρίζουν τα κυλικεία του ''Κλεάνθης Βικελίδης'', όπως και τους χώρους εστίασης που στεγάζονται στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι τα έσοδα από την εμπορική δραστηριότητα των ανωτέρω μπαίνουν στο ταμείο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ενώ δεν πρέπει να παραβλέπεται ότι με την αγορά των προϊόντων, ενισχύουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που στηρίζουν αυτό το εγχείρημα.

Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι του ΑΡΗ καλούνται να προμηθεύονται ό,τι επιθυμούν, αποκλειστικά από τα κυλικεία και τους χώρους εστίασης του ''Κλεάνθης Βικελίδης''. Μ’ αυτόν τον τρόπο, ενισχύουμε το σύλλογό μας, αλλά και τον τον προστατεύουμε από τυχόν επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν από διαφόρων ειδών αντικείμενα, όπως παραδείγματος χάριν μπουκάλια, κουτιά αναψυκτικών κ.τ.λ.

Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση καντινών σε ακτίνα 500 μέτρων από το ''Κλεάνθης Βικελίδης''».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ