Skip to main content

Το Auto Motor World-Thessaloniki Tuning Show επιστρέφει στη ΔΕΘ από τις 5 έως τις 7 Απριλίου

Η λαμπερή γιορτή της αυτοκίνησης επιστρέφει δυναμικά στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου της πόλης

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα ανοίγει τις πύλες της και πάλι στις αρχές της άνοιξης. To Auto Motor World – Thessaloniki Tuning Show επιστρέφει στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και θα φιλοξενηθεί στα τέσσερα μεγαλύτερα περίπτερά της (2, 3, 16 & 17) καθώς και στο μεγαλύτερο μέρος των εξωτερικών χώρων από τις 5 έως τις 7 Απριλίου.

H έκθεση περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σε αναλώσιμα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά, ζάντες, εξοπλισμό συνεργείων, εξατμίσεις, βελτιώσεις, συστήματα βαφής, πλυντήρια, προγράμματα διαχείρισης, εργαλεία, λιπαντικά, μπαταρίες, επαγγελματική ένδυση και γενικά ό,τι σχετίζεται με το after sales support του αυτοκινήτου. Περιλαμβάνει επίσης σπορ αυτοκίνητα, tuning & lifestyle αγωνιστικά, ηλεκτρικά και κλασικά αυτοκίνητα.

Η πιο λαμπερή γιορτή της αυτοκίνησης θα προσελκύσει και πάλι όλους αυτούς που ξέρουν ότι και φέτος θα δουν, θα ενημερωθούν, θα απολαύσουν και θα θαυμάσουν το top of the top στο χώρο του αυτοκινήτου, επισημαίνουν οι διοργανωτές της έκθεσης.

Η επιλογή του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ, με τους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, την αναγνωρισιμότητα και την εύκολη πρόσβαση, τη δυνατότητα στάθμευσης για επισκέπτες και εκθέτες καθώς και τη μεγάλη προσέλευση κοινού λόγω της λειτουργίας κι άλλων παράλληλων εκθέσεων, συμβάλλει στο να καταστεί το AUTO MOTOR WORLD -THESSALONIKI TUNING SHOW το απόλυτο must-to-see event της Βορείου Ελλάδος, καταλήγουν.