Skip to main content

Αύριο Τρίτη η εκδήλωση ΤΜΕΔΕ και ΤΕΕ/ΤΚΜ για τον καινοτόμο φορέα μικροχρηματοδοτήσεων ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions

Εκδήλωση με θέμα: «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα»

Αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (Μ.Αλεξάνδρου 49) στη Θεσσαλονίκη, η εκδήλωση με θέμα: «ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions – Νέα εποχή για τις μικροχρηματοδοτήσεις στην Ελλάδα».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της νέας εταιρείας ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions. Πρόκειται για το νέο καινοτόμο φορέα μικροχρηματοδοτήσεων του Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΜΕΔΕ), τον πρώτο θεσμικό φορέα αυτής της κατηγορίας, που αδειοδοτήθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδας και  προσφέρει ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες μικροχρηματοδότησης, σε συνεργασία με το ΤΜΕΔΕ και την Attica Bank.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ κ. Πάρις Μπίλλιας, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Γιώργος Τσακούμης και ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος.

Το εργαλείο μικροχρηματοδοτήσεων και τον τρόπο έκδοσης δανείου, θα παρουσιάσει ο CEO του ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions κ. Χαράλαμπος Αγκυρόπουλος, ενώ θα ακολουθήσουν ερωτήσεις του κοινού και συζήτηση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση.