Skip to main content

Αυτό είναι το οικόπεδο του δήμου Θεσσαλονίκης που λειτουργούσε ως παράνομο πάρκινγκ (φωτο)

Ο χώρος λειτουργούσε ως πάρκινγκ εν αγνοία του δήμου, ο οποίος έχει διατάξει ΕΔΕ για το περιστατικό

Φωτογραφίες από τον δημοτικό χώρο όπου είχε μετατραπεί σε... πάρκινγκ δημοσίευσε σήμερα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, αποκάλυψε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πως ο χώρος που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Δημητρίου απέναντι από το 3ο Λύκειο Θεσσαλονίκης λειτουργούσε ως πάρκινγκ εν αγνοία του δήμου και πως η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την προηγούμενη διοίκηση εκμεταλλεύονταν τον χώρο και εκεί στάθμευαν καθηγητές όμορου σχολείου αλλά και ιδιώτες.

Διαβάστε σχετικά: Θεσσαλονίκη: Είχαν μετατρέψει δημοτικό χώρο σε άτυπο πάρκινγκ με μπάρα - ΕΔΕ διέταξε ο Αγγελούδης

«Υπήρχε μπάρα, είχαν μοιραστεί κομπιουτεράκια, υπήρχε ιδιώτης που είχε και μια εκμετάλλευση σε αυτό. Ψάχνουμε επί δέκα ημέρες ποιος είναι αυτός που μπαίνει – βγαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελούδης, προσθέτοντας πως από αυτήν την κατάσταση υπήρχαν έσοδα τα οποία είναι άγνωστο που πήγαιναν.

Image

Σημειώνεται πως για το θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

«Καθημερινά ανακαλύπτουμε "διαμάντια" στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Πριν καν αναλάβουμε ανακαλύψαμε ότι υπάρχει διαμέρισμα που έχει αφήσει κληρονομιά κάποιο άτομο για να πουληθεί και τα χρήματα να πάνε στην προστασία των αδέσποτων. Πριν από μία εβδομάδα το συγκεκριμένο οικόπεδο 880τμ ανακαλύψαμε ότι λειτουργούσε παράνομα ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι γινόταν» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Νικηφορίδης στην ανάρτησή του.

Image

 Δείτε την ανάρτηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Πρόδρομου Νικηφορίδη: