Skip to main content

Blue moon: Το απόλυτο alternative γαλλικό μανικιούρ της Άνοιξης

Οι αλλαγές έρχονται και μία από αυτές είναι το αγαπημένο μας γαλλικό μανικιούρ, το οποίο μαζί με τις παραλλαγές του είναι από τα μεγαλύτερα trends.

Νέα εποχή, νέα trends στα ρούχα, το μακιγιάζ και τα νύχια. Οι αλλαγές έρχονται και μία από αυτές είναι το αγαπημένο μας γαλλικό μανικιούρ, το οποίο μαζί με τις παραλλαγές του (όπως γράψαμε και εδώ) θα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις για το 2020.

Όπως είπε η nail artist Michelle Saunders James στο Popsugar το μπλε σε όλες τις αποχρώσεις του θα βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων αυτή την άνοιξη.

«Το μπλε του ουρανού, της λίμνης, του βαμβακιού, νέον, ρετρό 80's, αυτή είναι η σεζόν για να φορέσουμε το μπλε γιατί την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται σε χειμερία νάρκη.»

Όπως και όποιο χρώμα το οποίο έχει διάφορες αποχρώσεις, το μπλε βερνίκι μπορεί να φορεθεί με μυριάδες τρόπους. Ένα από τα αγαπημένα της look για τη σεζόν είναι αυτό που αποκαλεί το «μπλε φεγγάρι», το οποίο ουσιαστικά είναι μισοφέγγαρα βαμμένα σε διάφορες αποχρώσεις του μπλε σε κάθε ένα δάχτυλο, στη βάση του νυχιού. Όπως και να επιλέξετε να φορέσετε το συγκεκριμένα στιλ, είναι αρκετά εύκολο να το δημιουργήσετε.

Δείτε τις παρακάτει εικόνες από τις nail artists του Instagram για να πάρετε έμπνευση για το επόμενο ραντεβού σας!

@michellesaundersjames

 

@manicured.by.aud

 

@michellesaundersjames

 

@junipernaturalnails

 

byaimee_x

 

@thorpebeauty

 

@xglitzandpolishx

 

liz_nailed_it