Skip to main content

Βολές Τσαβλή κατά ΝΔ για τη στήριξη σε Ζέρβα - «Το 2019 τον θεωρούσαν ανίκανο, σήμερα Μεσσία»

Η κριτική του επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι Εμείς» στη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξή της ΝΔ στον Κωνσταντίνο Ζέρβα

Σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία για τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα ασκεί ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι Εμείς» Δρόσος Τσαβλής.

Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του, είναι λυπηρό να βλέπει στελέχη και βουλευτές της ΝΔ, που θεωρούσαν ανίκανο τον κ. Ζέρβα να αναλάβει Δήμαρχος το 2019, σήμερα να τον θεωρούν Μεσσία για την πόλη.

«Ας καταλάβουμε κάποτε όλοι ότι ο Δήμαρχος πρέπει να δουλεύει και όχι να χαριεντίζεται με τα κόμματα και τα κανάλια», σημειώνει ο κ. Τσαβλής, ο οποίος προέρχεται από τον γαλάζιο χώρο.

Όλη η ανάρτηση του κ. Τσαβλή:

Είναι λυπηρό να βλέπω ότι η ΝΔ, την οποία πολέμησε ο κ. Ζέρβας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εναντίον του κ. Κώστας Γκιουλέκας και το 2014 εναντίον του κ. Σταύρου Καλαφάτη, αλλά και σε πολλές εθνικές εκλογές ως μέλος του ΠΑΣΟΚ, στηρίζει σήμερα με όλες της τις δυνάμεις την υποψηφιότητά του για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Είναι δε, ακόμα πιο λυπηρό να βλέπω στελέχη και βουλευτές της ΝΔ, που θεωρούσαν ανίκανο τον κ. Ζέρβα να αναλάβει Δήμαρχος το 2019 και στήριζαν φανατικά τον κ. Ταχιάο, σήμερα να τον θεωρούν Μεσσία για την πόλη μας και να κάνουν μεγαλύτερο αγώνα για την εκλογή του από αυτόν που έκαναν για τη δική τους εκλογή πριν από λίγους μήνες.

Ερωτώ λοιπόν καλοπροαίρετα:
Τι μεσολάβησε τα 4 αυτά χρόνια και άλλαξαν πορεία κατά 180 μοίρες; Μήπως έκανε έργο ο κ. Ζέρβας και μου διαφεύγει; Μήπως διαχειρίστηκε σωστά την πανδημία; Μήπως χρησιμοποίησε τα κονδύλια που ήρθαν από κυβέρνηση και Ευρώπη στην πόλη;

Μήπως καθάρισε τη Θεσσαλονίκη; Μήπως περιόρισε το κυκλοφοριακό πρόβλημα; Μήπως μας άφησε δέντρο όρθιο; Μήπως απέτρεψε την κατάρρευση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου και την απώλεια προσωπικών δεδομένων των πολιτών;

Μήπως φρόντισε τους υπαλλήλους του δήμου ως εργοδότης; Μήπως τα έκανε όλα αυτά και τον αδικώ; Μήπως δεν τα ξέρω; Μήπως να αποφασίζαμε οι δημότες για το Δήμαρχό μας και όχι τα κόμματα όσο κι αν τα αγαπάμε και στηρίζουμε τις επιλογές τους στις εθνικές εκλογές;

Ας καταλάβουμε κάποτε όλοι ότι ο Δήμαρχος πρέπει να δουλεύει και όχι να χαριεντίζεται με τα κόμματα και τα κανάλια. Πρέπει να λύνει προβλήματα και όχι να κάνει πως δεν τα βλέπει για να κερδίσει χρόνο και να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Προσέχουμε ποιον ψηφίζουμε γιατί θα τον υποστούμε για άλλα 5 χρόνια.

Την Κυριακή ψηφίζουμε αυτοδιοικητικά και όχι κομματικά.