Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

BOΣΝΙΑΔΗΣ: ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Είμαστε μια έμπειρη ομάδα και μετά από μεγάλες στραβές μπορούμε να επανέλθουμε, είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα», δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή.

Συγγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή για την ήττα-διασυρμό από τον Ατρόμητο στο κύπελλο ζήτησε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Αλέκος Βοσνιάδης υπογραμμίζοντας πως ο σύλλογος είναι «γεννημένος για τα δύσκολα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού»:

«Ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς το σκορ πήρε μια απίστευτη έκταση, κανείς δεν περίμενε. Είναι ευκαιρία να κοιτάξουμε τα καλά μας και τα κακά μας. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι πώς όταν στραβώνει το παιχνίδι να μπορούμε να επανέλθουμε. Δεχτήκαμε ένα στραβό γκολ στο ημίχρονο και είπαμε να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε και πάλι ένα κακό γκολ και από εκεί και μετά δείξαμε παθητικότητα, ήμασταν σε όλα δεύτεροι. Ξέρουμε ότι υπάρχει τεράστια πίεση στον Ηρακλή και θέλουμε να επανέλθουμε.

Πιστεύω ότι υπάρχουν κακές μέρες στο ποδόσφαιρο, σήμερα απογοητεύσαμε τον κόσμο μας του δώσαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα πρέπει να πατήσουμε στα πόδια μας και να επανέλθουμε.

Μετά από τέτοιες ήττες τα λόγια είναι περιττά, συγγνώμη από τον κόσμο αλλά είμαστε μια έμπειρη ομάδα και μετά από μεγάλες στραβές μπορούμε να επανέλθουμε.

Αν μπούμε να διαλύσουμε την ομάδα τότε θα έχουμε κάνει ένα έγκλημα, πρέπει να κοιτάξουμε να επαναφέρουμε την ηρεμία μέσα στην ομάδα. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα.

Υπήρχαν προβλήματα και κοιτάξαμε να έχουμε μια πιο φρέσκια ομάδα αλλά από την ώρα που λέμε ότι έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ τότε πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε όλους. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα θα παρατήσει αυτό το παιχνίδι μετά από δύο στραβά γκολ. Ακόμα και άμα ξαναπαίζαμε θα είχαμε και πάλι την ίδια φιλοσοφία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ