Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020
x

«BOULEVARD OF BROKEN DREAMS» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΠΘ ΣΤΟ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ

Οι φοιτητές του τμήματος θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ θα παρουσιάσουν στις 16 Ιανουαρίου τη μουσική παράσταση «Boulevards of broken dreams»

Τη μουσική παράσταση «Boulevard of broken dreams» θα παρουσιάσουν την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 19.30 ο Κώστας Βόμβολος με τους φοιτητές του τμήματος θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. στον εκθεσιακό χώρο του Τελλογλείου Ιδρύματος.

Η μνήμη, η απώλεια, οι προδομένοι έρωτες και τα διαψευσμένα όνειρα αλλά και η χαρά, η ελπίδα, η αέναη αναζήτηση της ευτυχίας -έστω και μέσω της ουτοπίας- όπως αποτυπώθηκαν σε τραγούδια γραμμένα για το θέατρο. Κομμάτια από το μιούζικαλ και την επιθεώρηση μέχρι το αρχαίο και το σύγχρονο δράμα και τις κλασικές δημιουργίες των Μπρεχτ και Βάιλ που αφηγούνται άλλοτε σπαρακτικά κι άλλοτε σαρκαστικά τις διαφορετικές εκδοχές της ανθρώπινης κωμωδίας (Κώστας Βόμβολος).

Επιλογή - διδασκαλία τραγουδιών: Κώστας Βόμβολος

Ερμηνεύουν οι φοιτητές του τμήματος θεάτρου: Γιώργος Αναστασιάδης, Ερμιόνη Γεωργουλάκη-Τζαννέτου, Χρύσα Γούτου, Πηνελόπη Γρηγοριάδου, Κική Καραϊσκου, Ναντίνα Κατσανούλα, Γιώργος Κωνσταντίνου, Γιάννης Μαυρόπουλος, Γιάννης Μονοκρούσος, Σταύρος Μόσχης, Ανδρομάχη Μπάρδη, Βικτώρια Παπαδοπούλου-Σισκοπούλου, Σμαράγδα Περόντση, Δέσπω Πύρτσιου, Σταύρος Σολωμού, Αλεξάνδρα Σταμούλη, Αναστασία Τέη.

Είσοδος ελεύθερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ