Skip to main content

Βριλήσσια: Προθεσμία πήρε ο κομμωτής για τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και στην επιχείρησή του

Προθεσμία πήρε ο κομμωτής για τις κρυφές κάμερες στο σπίτι και στην επιχείρησή του

Προθεσμία πήρε για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, ο 49χρονος κομμωτής για τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες στο σπίτι και στην επιχείρησή του Βριλήσσια.

Σημειώνεται, ότι όλα είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία υπαλλήλου του εντοπίστηκε να έχει τοποθετήσει παρανόμως κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματος αλλά και στο δωμάτιο της θετής του κόρης.

«Αντιμέτωπος με τα αδικήματα τόσο της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αλλά και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκανε η Αστυνομία το Σάββατο στο κατάστημα του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών» είναι ο 49χρονος κομμωτής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί πήγαν στο κομμωτήριο του 49χρονου, μετά από καταγγελία που είχε γίνει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων και υποδύθηκαν τους πελάτες. Αφού ζήτησαν από τους υπαλλήλους να επισκεφτούν τις τουαλέτες μετά από έρευνα εντόπισαν ένα αθέατο σύστημα καταγραφής που αποτελείτο από δύο μικροσκοπικές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες από τις οποίες, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, ο επιχειρηματίας παρακολουθούσε τόσο τις πελάτισσες του αλλά και τις εργαζόμενες του.

Πηγή: ertnews.gr