Skip to main content

Χαλκιδική - Κορωνοϊός: Πρόστιμο 2.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή σε οβελιστήριο

Στα 25 ανήλθαν τα πρόστιμα που επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης σε πολίτες - Στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία σημειώθηκαν 21 παραβιάσεις

Στα 25 ανήλθαν τα πρόστιμα που επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για μη χρήση μάσκας και για μη ανάρτηση πινακίδας μεγίστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων, κατά τον έλεγχο τήρησης των μέτρων για την καταπολέμηση της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας από πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων καθώς και τρία πρόστιμα των 300 ευρώ σε καταστήματα για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.

Παράλληλα, πρόστιμο 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε οβελιστήριο στη Χαλκιδική καθώς και επιβολή επταήμερης αναστολής λειτουργίας καθώς υπήρξε εξυπηρέτηση δύο πελατών χωρίς να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και δύο παραβάσεις στους πελάτες.

Σε καφέ - ουζερί στην Πέλλα επιβλήθηκε, επίσης, το ίδιο πρόστιμο. Πιο συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ στο κατάστημα καθώς και επταήμερη αναστολής λειτουργίας για εξυπηρέτηση δύο πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και δύο παραβάσεις στους πελάτες.

Τέλος, στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία σημειώθηκαν συνολικά 21 παραβιάσεις, εκ των οποίων οι 14 είναι για μη χρήση μάσκας από ιδιοκτήτες, πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων ενώ οι υπόλοιπες επτά είναι σε καταστήματα, για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων. Για όλες τις παραβάσεις επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ.