Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019
x

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

«Ευχαριστώ τους κατοίκους της Χαλκιδικής για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Τα στελέχη και τους εργαζομένους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ για τις «φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν για να αποκατασταθούν τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης στην Χαλκιδική μετά την προχθεσινή φονική κακοκαιρία» ευχαρίστηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

«Με δεδομένο ότι το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας στην χώρα βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση οι προσπάθειες που έγιναν από τους εργαζόμενους ήταν πραγματικά υπεράνθρωπες. Γι’ αυτό άλλωστε τελικά τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ που έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  ( υπουργεία, τοπικές αρχές ) για τη συνεργασία. Και φυσικά τους κατοίκους της Χαλκιδικής για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν» τονίζει ο κ. Χατζηδάκης και καταλήγει:

«Ασφαλώς η σκέψη όλων μας παραμένει στα 7 θύματα αυτής της καταστροφής και γι’ αυτό ακόμα μία φορά εκφράζω τα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ