Skip to main content

Χριστοδουλοπούλου: Το ΕΣΡ δεν είχε το σθένος να κάνει τον διαγωνισμό

Το ΕΣΡ είχε πάντα τις αρμοδιότητες να κάνει διαγωνισμό. Δεν το έκανε ποτέ. Έλειπε η πολιτική βούληση, τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Λόγω έλλειψη πολιτικής βούλησης, το ΕΣΡ δεν προχώρησε ποτέσε διαγωνισμό για την έκδοση τηλεοπτικών αδειών τόνισε στην τοποθέτησή της στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Το ΕΣΡ είχε πάντα τις αρμοδιότητες να κάνει διαγωνισμό, να κάνει την αδειοδότηση. Δεν το έκανε ποτέ. Τους εγκάλεσε κανείς γι΄αυτό; Έλειπε η πολιτική βούληση που το ΕΣΡ δεν είχε το σθένος να προχωρήσει το διαγωνισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτήε του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επί κυβερνήσεως Παπαδήμου, είχε κατατεθεί στη Βουλή διάταξη από τον κ. Βορίδη που μετέφερε αρμοδιότητα στον υπουργό για τον αριθμό των αδειών», πρόσθεσε ακόμα η κα Χριστοδουλοπούλου.

Σε σχέση με την υποψηφιότητα του Β. Πολύδωρα, σχολίασε ότι «πραγματικά δεν είναι θέμα προσώπου» αλλά εκείνο που απαιτείται είναι να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, και επειδή δεν αρκεί για να ενεργοποιήσει ένα διαγωνισμό το ΕΣΡ από μόνο του, χρειάζεται μια πολιτική πρωτοβουλία για την ενεργοποίηση του διαγωνισμού.