Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
x

ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ: ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

«Θα μπορούσαν να μου πουν ότι είμαι και με την Άρσεναλ που πήγε ο Μαυροπάνος», υπογράμμισε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε διάψευση των όσων λέγονται και γράφονται περί συμμαχίας του ΠΑΣ Γιάννινα με συλλόγους της Super League προχώρησε μιλώντας στον ρ/σ «Super» των Ιωαννίνων ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

«Κατά καιρούς έχω δεχτεί κατηγορίες ότι ανήκω στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ κάποια στιγμή ή οπουδήποτε αλλού. Όσα χρόνια βρίσκομαι στον ΠΑΣ πάντα έκανα αυτό που θεωρούσα καλύτερο. Οι κατηγορίες άρχισαν όταν ξεκινήσαμε να πουλάμε ποδοσφαιριστές» δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Ηπειρωτών και συνέχισε:

«Πουλούσαμε στον Ολυμπιακό, ήμασταν με τον Ολυμπιακό, μετά πουλήσαμε με τον ΠΑΟΚ, γίναμε ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαν να μου πουν ότι είμαι και με την Άρσεναλ που πήγε ο Μαυροπάνος ή την Μπανίγιας που πήγε ο Κόντε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δώσαμε και τον Οικονόμου στην Καλιάρι. Αν ανήκαμε σε κάποια απ’ αυτές τις ομάδες, σήμερα δεν θα ήμασταν στη Super League 2, αλλά στην παραπάνω κατηγορία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ