Skip to main content

CITY College: Το Ευρωπαϊκό Campus του πανεπιστημίου του York στη Θεσσαλονίκη

Σπουδές διεθνούς κύρους στο CITY College, University of York Europe Campus - Απόκτησε πτυχίο από ένα από τα 150 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Έπειτα από μία σταθερά επιτυχημένη πορεία 30 χρόνων ως διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα που συνδέει τη Μεγ. Βρετανία με τη χώρα μας, την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τον κόσμο, το CITY College είναι πλέον το Europe Campus (Ευρωπαϊκό Campus) ενός κορυφαίου βρετανικού πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου του York με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Το CITY College, University of York Europe Campus είναι η φυσική παρουσία του Πανεπιστημίου του York στην Ευρώπη και αναπόσπαστο τμήμα του. Είναι ένα μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα με κέντρο τη Θεσσαλονίκη και προγράμματα σε 8 χώρες, με διεθνή χαρακτήρα που παρέχει στην μετά-Brexit εποχή την φοιτητική και εκπαιδευτική εμπειρία, τα προγράμματα σπουδών και την παράδοση ενός διακεκριμένου βρετανικού Πανεπιστημίου.

Το βρετανικό Πανεπιστήμιο του York κατατάσσεται ανάμεσα στα 150 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο (133ο στον κόσμο, The Times Higher Education – THE 2021).  Είναι ένα από τα κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, με εξαιρετική ποιότητα διδασκαλίας (Χρυσή Διάκριση Gold TEF) και καινοτόμο ερευνητικό έργο.

To Πανεπιστήμιο του York

Πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα (Bachelors και Masters)

Το CITY College Europe Campus διαθέτει 4 ακαδημαϊκά τμήματα στις Επιστήμες της Διοίκησης και Οικονομίας, της Ψυχολογίας, της Πληροφορικής και της Αγγλικής Φιλολογίας, και προσφέρει τα προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου του York σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (Bachelors, Masters) σε πολλές κατευθύνσεις.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) - Pan-European Executive MBA

Επίσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Γαλλικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, το CITY College Europe Campus προσφέρει το Pan-European Executive MBA, ένα σύγχρονο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) για στελέχη επιχειρήσεων. Οι απόφοιτοι του συγκεκριμένου προγράμματος αποκτούν δύο πτυχία από δύο διακεκριμένα πανεπιστήμια: Το Πανεπιστήμιο του York και το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου.

Το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου

Οι απόφοιτοι του CITY College  έχουν όλα τα εφόδια ώστε να εργαστούν και να επιτύχουν στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι απόφοιτοι του CITY College αποκτούν το πτυχίο του Πανεπιστημίου του York που απονέμεται απευθείας από το βρετανικό πανεπιστήμιο. Το πτυχίο έχει επαγγελματική ισοδυναμία στην Ελλάδα και οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.
Εγγραφές:

Οι εγγραφές για πτυχιακά (Bachelors) και μεταπτυχιακά (Masters, Executive MBA) προγράμματα του Πανεπιστημίου του York στο CITY College, University of York Europe Campus συνεχίζονται. Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2021

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ.: 2310 224026

email: acadreg@york.citycollege.eu

york.citycollege.eu