Skip to main content

Δ. Αμπελοκήπων Μενεμένης: Ο Λεωνίδας Βελής στα «ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2021»

Τα Χαλκίδεια θα συνεχιστούν απόψε στις 8μ.μ. στην Πλατεία Κων. Τσομπάνογλου με μία λαϊκή βραδιά με τους Τάνια Κεραμυδά και Μάκη Αγγελίδη.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/9 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Πανταζοπούλου) η συναυλία του Λεωνίδα Βελή, ο οποίος ενθουσίασε το κοινό με σύγχρονα, λαϊκά, τραγούδια στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ 2021», όπως επισημαίνει ο δήμος.

«Ο Έλληνας τραγουδιστής μας χάρισε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στο σύγχρονο καλό λαϊκό τραγούδι. Μαζί του ήταν η αγαπημένη μας Κατερίνα Κυριακού, όπως επίσης και ο μαέστρος Βασίλης Φυλλαριδης στα πλήκτρα, ο Θεόδωρος Λεονταράκης στο τραγούδι και την κιθάρα ο Μανώλης Ζαχαρίου στο μπουζούκι, ο Παναγιώτης Βερνάδος στο βιολί και ο Στέλιος Καβάζης στα κρουστά», αναφέρει ο δήμος.

Ο Λεωνίδας Βελής ενθουσίασε το κοινό με την καθαρή φωνή του αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του καθώς και επιτυχίες άλλων μεγάλων τραγουδιστών όπως του Στέλιου Καζαντζίδη και του Στράτου Διονυσίου δημιουργώντας μια ιδιαίτερα εξαιρετική ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη

Τα Χαλκίδεια θα συνεχιστούν απόψε στις 8μ.μ. στην Πλατεία Κων. Τσομπάνογλου με μία λαϊκή βραδιά με τους Τάνια Κεραμυδά και Μάκη Αγγελίδη στο τραγούδι ενώ στις 8:30 στην Πλατεία Εμμ. Παππά (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου) ο Δημήτρης Τριχάκης, ο Κωστής Κυριτσάκης και ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα ερμηνεύσουν τραγούδια του μεγάλου Κρητικού τραγουδιστή Νίκου Ξυλούρη.

Είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.