Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερος κόσμος προβληματίζεται ως προς τις υγιεινές επιλογές που μπορεί να κάνει σε κάποια έξοδο του για φαγητό. Έρευνες δείχνουν ότι το 43 % όσων γευματίζουν στα εστιατόρια θα προτιμούσε αλλαγές για βελτίωση του μενού με τη χρήση υγιεινότερων επιλογών, με τέτοιο τρόπο που να μη χάνεται η γεύση και το αίσθημα πληρότητας. Το ευτυχές είναι ότι οι σεφ και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων έχουν αντιληφθεί ότι οι ισχύουσες μόδες επιβάλλουν αλλαγή στον τρόπο μαγειρέματος και μεγαλύτερη χρήση υγιεινότερων υλικών.
Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr