Skip to main content

Διαψεύδεται ότι ο 56χρονος είχε βάλει κάμερες στις τουαλέτες της ΕΡΤ3

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι βρέθηκαν κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του κτηρίου της ΕΡΤ3.

Διαψεύδεται η πληροφορία ότι ο 56χρονος παιδόφιλος - εργάτης γενικών καθηκόντων της ΕΡΤ3 - είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του κτηρίου όπου στεγάζεται ο σταθμός, επί της λεωφόρου Στρατού.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται την υπόθεση, διαψεύδει κατηγορηματικά στη Voria.gr, ότι υφίστανται τέτοια ευρήματα.

Η συγκεκριμένη πληροφορία δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας αναταραχή στους κόλπους της  ΕΡΤ3 και ειδικά στις εργαζόμενες γυναίκες του τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί μετέβησαν στο κτήριο και κατάσχεσαν τον σκληρό δίσκο από υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ο κατηγορούμενος, με εντολή ανακριτή. 

Παράλληλα πραγματοποίησαν έρευνα στους γύρω χώρους χωρίς να βρουν κάποιο επιλήψιμο στοιχείο, όπως είναι οι μικρο-κάμερες και τρύπες  τις γυναικείες τουαλέτες του ισογείου που αναφέρονται  στα σχετικά δημοσιεύματα.

Από δημοσιογράφους της ΕΡΤ3 έγινε γνωστό ότι ο 56χρονος παιδόφιλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, στο παρελθόν, είχε επιχειρήσει να παρενοχλήσει μια από τις καθαρίστριες μέσα στις τουαλέτες του σταθμού. Σχετική καταγγελία δεν υπήρξε και δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό.