Skip to main content

Δήμος Βόλβης: Τους 248 υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσίασε ο Διαναντής Λιάμας

Οι 101 γυναίκες και 147 άνδρες του συνδυασμού, διεκδικούν την ψήφο των πολιτών του δήμου Βόλβης

Τους 248 υποψήφιους συμβούλους που συγκροτούν τον συνδυασμό του «Βόλβη Μπροστά» παρουσίασε ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας.

Οι 101 γυναίκες και 147 άνδρες του συνδυασμού, διεκδικούν την ψήφο των πολιτών του δήμου Βόλβης, με τον μικρότερο σε ηλικία υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να είναι μόλις 18 ετών.

Ο κ. Λιάμας τόνισε στην ομιλία του: «Εκείνο που μας συνδέει, είναι η διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας. Η λαχτάρα να προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή στην οικογένεια, στους φίλους, στους συνδημότες μας. Και ξέρουμε όλοι βαθιά μέσα μας, ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Έχουμε τη γνώση και τον στόχο, να συνεχίζουμε να πηγαίνουμε τη Βόλβη Μπροστά».

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ψηφοδέλτια σε πανελλαδικό επίπεδο, με 162 νέες υποψηφιότητες σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2019 και 86 άτομα να είναι και πάλι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Βόλβη Μπροστά».

«Βλέπω δίπλα στους έμπειρους», επισήμανε ο Διαμαντής Λιάμας, «και πολλά νέα πρόσωπα, που έχουν πάθος, και ορμή να προσφέρουν κι αυτοί στον δήμο τους, στην κοινότητα τους, στο χωριό τους. Κρατήστε ψηλά αυτή τη φλόγα της προσφοράς, γιατί είναι το δικό μας κίνητρο, σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται από πολλές προκλήσεις και κρίσεις».

Ο δήμαρχος Βόλβης αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της θητείας που πέρασε και ανέπτυξε συνοπτικά το πρόγραμμα του συνδυασμού του, με έμφαση στην περαιτέρω ανάπτυξη του μεγάλου τουριστικού ρεύματος, με επίκεντρο την ανάδειξη δυο σημαντικών τοπόσημων του δήμου Βόλβης: τη λίμνη Βόλβη και το Κάστρο της Ρεντίνας, «δυο κληρονομιές, της φύσης και της ιστορίας, που πλέον οφείλουμε να αξιοποιήσουμε», όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε.

Μάλιστα, απευθυνόμενος στον υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο που παρακολουθούσε την εκδήλωση, του μετέφερε δημόσια την πρόταση να δημιουργηθεί κλιμάκιο του ΕΚΑΒ στον δήμο Βόλβης, που γεωγραφικά βρίσκεται στο κέντρο μιας μεγάλης περιοχής, η οποία καλύπτει την Καβάλα, την βόρεια Χαλκιδική, τις Σέρρες και την επαρχία Λαγκαδά, με άμεση πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη και τα νοσοκομεία της.

 Κλείνοντας ο Διαμαντής Λιάμας, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι πολίτες του δήμου Βόλβης θα επιλέξουν να προχωρήσουν μπροστά με πρόγραμμα και θέσεις και όχι να μείνουν πίσω με ευχολόγια και άρνηση. Προέτρεψε μάλιστα τους υποψηφίους να μιλήσουν στους δημότες «για τις καθαρές, και έντιμες προθέσεις μας, για την αποφασιστικότητά μας να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε, για το ότι πορευόμαστε χωρίς κομματικά χρίσματα ή άλλες εξαρτήσεις, όλα αυτά τα χρόνια, μόνο για το δικό τους συμφέρον, για το συμφέρον του τόπου μας».