Skip to main content

Δήμος Λαγκαδά: Σε εξέλιξη μικροέργα βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών (φωτο)

Ο δήμος Λαγκαδά υπογραμμίζει ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πλάνο πραγματοποίησης μικροέργων για τη βελτιώση της καθημερινότητας των δημοτών.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πλάνο πραγματοποίησης μικροέργων στον δήμο Λαγκαδά με στόχο, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου, «τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών».

Συγκεκριμένα, το περασμένο διάστημα συνεργεία του δήμου Λαγκαδά προχώρησαν στον καθαρισμό περιοχών από ξερά χόρτα στην τοπική κοινότητα Λαγκαδικίων. Στην τοπική κοινότητα Κρυονερίου πραγματοποιήθηκε πλύσιμο των κάδων και του οδοστρώματος για λόγους υγιεινής. Στη δημοτική ενότητα Λαγκαδά έγινε διάνοιξη ρέματος από στεκούμενα φερτά υλικά. Στην τοπική κοινότητα Χρυσαυγής πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση και συντήρηση αγροτικής οδοποιίας στην τοπική κοινότητα Χρυσαυγής. Στην τοπική κοινότητα Γερακαρούς πραγματοποιήθηκε διάνοιξη καναλιού και την τοπική κοινότητα Ηρακλείου καθαρίστηκε δημοτική έκταση από ξερά χόρτα, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς, ενώ πραγματοποιήθηκε και συντήρηση αγροτικής οδοποιίας.

«Τα συγκεκριμένα έργα θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές του δήμου» καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου Λαγκαδά.