Skip to main content

Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς στον δήμο Θεσσαλονίκης

Στο 84,70% η ενσωμάτωση της σταυροδοσίας

Στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας θα αναδειχθεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Στέλιο Αγγελούδη να διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο.

Στον πρώτο γύρο ο κ. Ζέρβας λαμβάνει 27,33%, μία ανάσα πίσω του είναι ο κ. Αγγελούδης με 25,74%, ενώ τρίτος έρχεται ο Σπύρος Πέγκας με 20,74%.

Ήδη από χθες ξεκίνησαν να ανακοινώνονται οι σταυροδοσίες των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, η εκλογή των οποίων ωστόσο θα επικυρωθεί με τα αποτελέσματα της δεύτερης αναμέτρησης.

Προς το παρόν, με την ενσωμάτωση 84,70% και καταμετρημένα 404 από τα 477 εκλογικά τμήματα στη δημοτική κοινότητα Θεσσαλονίκης, από την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» του κ. Ζέρβα αναδεικνύονται πρώτοι οι Χάρης Αηδονόπουλος, Σωκράτης Δημητριάδης, Εφραίμ Κυριζίδης, Κωνσταντίνος Ιακώβου και Μιχάλης Κούπκας. Και οι πέντε έχουν διατελέσει ή είναι αντιδήμαρχοι.

Από την παράταξη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» του κ. Αγγελούδη, προηγούνται οι Σάκης Αρναούτογλου, Βασίλης Γάκης, Παντελής Καζαντζίδης, Σπύρος Βούγιας και Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Από την παράταξη «Θεσσαλονίκη για όλους» του κ. Πέγκα, την πρώτη πεντάδα καταλαμβάνουν οι Γιάννης Μπουτάρης Ιωάννης, Έλλη Χρυσίδου, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Ελισάβετ Αλατσίδου και Ρία Καλφακάκου.

Στη Λαίκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Βασίλη Τομπουλίδη προηγούνται οι εξής πέντε: Μιχαήλ Κωνσταντινίδης, Κυριάκος-Βασίλειος Αδάμ, Νίκος Αβραμίδης, Νίκος Ζιώγας και Δέσποινα Ασλανίδου.

Από την παράταξη «Όλοι εμείς» του Δρόσου Τσαβλή την πρώτη πεντάδα απαρτίζουν οι Εύη Κυρμακίδου Παναγιωτακοπούλου Ευδοξία, Χριστίνα Αρχοντή, Έλσα Ζησοπούλου, Νατάσα Αδάμου και Δημήτριος Μητσηνάκης.

Στο δημοτικό σχήμα της «Πόλης Ανάποδα» με επικεφαλής τη Μαρία Κέκη οι πέντε πρώτοι σε σταυρούς είναι οι Νίκος Νικήσιανης, Στέλλα Αβέλλα, Μαρία Δέσποινα Ερμείδου, Θανάσης Μαρίνης και Κώστας Ξενόπουλος.

Τέλος, στην παράταξη «Θεσσαλονίκη Μακεδονία» του Στέργιου Καλόγηρου προηγούνται οι Παναγιώτα Αδαλόγλου, Ελισάβετ Αραμπατζή, Γεώργιος Βλάχος, Ναταλία Ανδρεάδου και Χαρά Ζήκα.

Δείτε τις πρώτες δεκάδες και τις ψήφους που λαμβάνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι των τριών παρατάξεων που ξεπέρασαν το όριο του 3% στον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας και εκλέγουν δημοτικούς συμβούλους:

«Ναι στη Θεσσαλονίκη»:

Image

«Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»:

Image

«Θεσσαλονίκη για όλους»:

Image

Λαίκή Συσπείρωση Θεσσαλονίκης:

Image

«Όλοι εμείς»:

Image

«Η Πόλη Ανάποδα»:

Image

«Θεσσαλονίκη Μακεδονία»:

Image