Skip to main content

Αγγελούδη δείχνει ο Μπουτάρης για τον δεύτερο γύρο στον δήμο Θεσσαλονίκης

Η ανακοίνωση του Γιάννη Μπουτάρη για την κρίσιμη επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής στον δήμο Θεσσαλονίκης

Την έμμεση πλην σαφή στήριξή του στην υποψηφιότητα του Στέλιου Αγγελούδη για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκη εκφράζει ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Σπύρου Πέγκα και πρώτος σε σταυρούς συνολικά στον κεντρικό δήμο.

Χωρίς να κατονομάζει τον κ. Αγγελούδη στην ανακοίνωσή του, ο κ. Μπουτάρης σημειώνει ότι «δεν υπάρχει δίλημμα» στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, τονίζοντας ότι η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη την αλλαγή.

«Η Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία. Η πόλη έχει ανάγκη την αλλαγή και η αλλαγή δεν θα έρθει από μόνη της», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος αναφέρει ότι, ως πρώην δήμαρχος, αποφάσισε να εκφράζει την πολιτική του άποψη για την επόμενη μέρα της Θεσσαλονίκης.

«Την επόμενη Κυριακή η πόλη αποφασίζει για τον δήμαρχο που θέλει την επόμενη πενταετία. Στην παράταξη μας, τη "Θεσσαλονίκη για Όλους", αποφασίσαμε να μην υποδείξουμε στους πολίτες τι να ψηφίσουν, αλλά ο κάθε ένας να αποφασίσει με βάση την κρίση του. Ας επιλέξει ο κάθε ένας να ψηφίσει αυτόν που θεωρεί ικανότερο, αλλά το κυριότερο είναι να πάει να ψηφίσει. Αν αγαπάμε την πόλη μας δεν πρέπει να απέχουμε από τις εκλογές. Ως πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να με απασχολεί το μέλλον της πόλης. Για αυτό συμμετείχα στις εκλογές και θα υπηρετήσω την πόλη μου ως απλός δημοτικός σύμβουλος. Για αυτό και τώρα αποφάσισα να εκφράσω την πολιτική μου άποψη για την επόμενη ημέρα στον δήμο», υπογραμμίζει.

Ο κ. Μπουτάρης ευχαριστεί τέλος όσους τον τίμησαν με τον σταυρό στις τελευταίες εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μπουτάρη:

Αγαπητοί μου συμπολίτες

Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που με τιμήσατε με τον σταυρό σας στις τελευταίες εκλογές. Τιμή αλλά και ικανοποίηση για την αναγνώριση του έργου που κάναμε στις δύο δημαρχιακές θητείες.

Την επόμενη Κυριακή η πόλη αποφασίζει για τον δήμαρχο που θέλει την επόμενη πενταετία. Στην παράταξη μας, τη "Θεσσαλονίκη για Όλους", αποφασίσαμε να μην υποδείξουμε στους πολίτες τι να ψηφίσουν, αλλά ο κάθε ένας να αποφασίσει με βάση την κρίση του.

Ας επιλέξει ο κάθε ένας να ψηφίσει αυτόν που θεωρεί ικανότερο, αλλά το κυριότερο είναι να πάει να ψηφίσει. Αν αγαπάμε την πόλη μας δεν πρέπει να απέχουμε από τις εκλογές.

Ως πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να με απασχολεί το μέλλον της πόλης. Για αυτό συμμετείχα στις εκλογές και θα υπηρετήσω την πόλη μου ως απλός δημοτικός σύμβουλος. Για αυτό και τώρα αποφάσισα να εκφράσω την πολιτική μου άποψη για την επόμενη ημέρα στο δήμο.

Για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Η Θεσσαλονίκη αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που βίωσε την τελευταία τετραετία. Η πόλη έχει ανάγκη την αλλαγή και η αλλαγή δεν θα έρθει από μόνη της.