Τρίτη 18 Μαΐου 2021
x

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΣΑΜΑΣΛΗ

Από 69 κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες, ο δήμος μετράει σήμερα 126 - «Είμαστε κουρασμένοι, αλλά ας μην εγκαταλείψουμε», η έκκληση του δημάρχου

Διπλασιάστηκαν σχεδόν τα επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού στον δήμο Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, από τα 69 κρούσματα, που καταγράφηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες, σήμερα η περιοχή μετράει 126.

«Ο αριθμός είναι μεγάλος, αν σκεφτεί κανείς πως ήδη βρισκόμαστε στο τρίτο lockdown, όπου θα’ πρεπε να υπάρχει μειωμένη διασπορά», τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής.

Στο μήνυμά του προς τους δημότες, ο κ. Τσαμασλής επισημαίνει ότι «γνωρίζω ότι είστε κουρασμένοι, απογοητευμένοι, στενοχωρημένοι. Το ίδιο και γω. Οι αντοχές μας έχουν καμφθεί. Όμως, ας μην εγκαταλείπουμε. Οι ελεύθερες κλίνες στα Νοσοκομεία μας, στις ΜΕΘ, είναι ελάχιστες έως μηδενικές. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί. για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα».

«Αναλογιζόμενοι την ατομική μας ευθύνη, ας φοράμε παντού μάσκα, ας μην ξεχνάμε τους κανόνες υγιεινής, κυρίως, για τη δική μας προστασία, αλλά και των δικών μας ανθρώπων. Ας περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στο ελάχιστο. Ας κοπιάσουμε λίγο ακόμη για να ξαναχαρούμε τον τόπο μας ΟΛΟΙ και ΥΓΙΕΙΣ!», συστήνει ο δήμαρχος Θερμαϊκού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ