Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
x

ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EMIRATES

Νέα πολιτική απαλλαγής από την Emirates για όλα τα εισιτήρια που εκδίδονται έως και τις 31 Μαρτίου - Απολυμαίνονται αεροσκάφη

Μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερες επιλογές για την αλλαγή στις ημερομηνίες ταξιδιού τους και την επανέκδοση των κρατήσεών τους, εντελώς δωρεάν, χωρίς επιπρόσθετα κόστη ή επιβαρύνσεις ανακοινώνει η Emirates για τους πελάτες της σε όλο το δίκτυό της. Η νέα διευρυμένη πολιτική απαλλαγής της Emirates θα ισχύει για όλα τα εισιτήρια που εκδίδονται έως και τις 31 Μαρτίου 2020.

Με την κίνηση αυτή, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Emirates θέλει να καθησυχάσει τους πελάτες της, προσφέροντας ευελιξία κινήσεων και τη δυνατότητα προσαρμογής του ταξιδιωτικού τους προγράμματος, αναλόγως και της εξελισσόμενης κατάστασης του κορωνοϊού (COVID-19). Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την κράτησή τους οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμούν, μέσα στο χρονικό διάστημα των 11 μηνών, χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση παρά μόνο στην περίπτωση διαφοράς ναύλου. Η πολιτική καλύπτει όλους τους προορισμούς στο δίκτυο της Emirates.

«Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται ασφάλεια, εμπιστοσύνη και σιγουριά ενώ κανονίζουν τα ταξίδια τους, προσφέροντάς τους τους καλύτερους ναύλους χωρίς επιπλέον χρεώσεις, σε περίπτωση που αποφασίσουν να καθυστερήσουν ή να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες τους. Στόχος μας να συνεχίσουμε δυναμικά να εξετάζουμε τρόπους που θα μπορούν να εφησυχάσουν όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν με την Emirates, παρέχοντας τους ευελιξία και άνεση», δήλωσε ο Adnan Kazim, Chief Commercial Officer της Emirates.

Επιπλέον, η Emirates θέλοντας να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς και να ανταποκριθεί επάξια στις τελευταίες εξελίξεις και ανάγκες στο πρόβλημα του κορωνοϊού, αποφάσισε να βελτιώσει τη διαδικασία καθαρισμού των αεροσκαφών της, προχωρώντας σε ενισχυμένο καθαρισμό και απολύμανση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία ιατρικά ευρήματα των εμπειρογνωμόνων, ότι ο ιός COVID-19 μεταδίδεται κατά κύριο λόγο με άγγιγμα, η εταίρεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει θέσει ως πρωταρχική σημασία τον εξονυχιστικό καθαρισμό των επιφανειών των αεροσκαφών της. Τα επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα που πήρε αφορούν όλα τα αεροσκάφη της από το Ντουμπάι, ανεξαρτήτως διαδρομής.

Καθημερινά, αναφέρει η αεροπορική εταιρεία, περνούν από αυτή τη διαδικασία περίπου 250 αεροσκάφη.

Οι πελάτες που επιθυμούν να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού τους και έχουν πραγματοποιήσει κρατήσεις μέχρι τις 31 Μαρτίου, μπορούν να επισκεφθούν το πρακτορείο ταξιδίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο Emirates στο +30 2109333400 και να προχωρήσουν εντελώς δωρεάν στις αλλαγές που επιθυμούν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική απαλλαγής επισκεφθείτε το emirates.com
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ