Skip to main content

Δωρεάν δραστηριότητες της ΧΑΝΘ για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Πάνω από 300 ώρες δωρεάν μαθημάτων για όλη την οικογένεια στις 9 ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες του κεντρικού κτηρίου της ΧΑΝΘ.

Η ΧΑΝΘ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, μία δράση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, προσφέροντας τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν για μία ολόκληρη εβδομάδα, εντελώς δωρεάν, πάνω από 50 διαφορετικές δραστηριότητες που κινούνται στους 6 άξονες στους οποίους δραστηριοποιείται το τμήμα Γυμναζομένων:

17 Παιδικά προγράμματα χορού και γυμναστικής
13 Προγράμματα χορού ενηλίκων
8 Προγράμματα εναλλακτικής γυμναστικής ενηλίκων
5 Προγράμματα fitness ενηλίκων
6 Προγράμματα πισίνας ενηλίκων
4 Προγράμματα πολεμικών τεχνών ενηλίκων

Πάνω από 300 ώρες δωρεάν μαθημάτων για όλη την οικογένεια στις 9 ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες του κεντρικού κτηρίου της ΧΑΝΘ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.ymca.gr και στο facebook

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ για να λάβετε μέρος και στην κλήρωση για 2 δωρεάν τρίμηνες συνδρομές στο τμήμα της επιλογής σας.

Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού αποσκοπεί στην προώθηση της συμμετοχής στον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση και στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα οφέλη αυτής της συμμετοχής. Η εβδομάδα είναι για όλους - ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής ή επιπέδου φυσικής κατάστασης. Αποσκοπεί στη συμμετοχή μεμονωμένων ατόμων, δημόσιων αρχών και εκπροσώπων του αθλητικού κινήματος, των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και του ιδιωτικού τομέα. Με την εστίαση σε πρωτοβουλίες βάσης, η εβδομάδα θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους Ευρωπαίους ώστε να ενεργοποιηθούν (#BeActive) σε τακτική βάση και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.